Drveni rokovnici

Drveni rokovnik sveska

Drveni brendirani rokovnici

Drveni brendirani rokovnici - rokovnici sa drvenim koricama i laserski sečenim ili graviranim logom i podacima vaše firme

Drveni rokovnici Srbija

Drveni rokovnici Srbija 1

Drveni rokovnici sveske. Unikatni - custom dizajn.

01

Drveni rokovnik Srbija

Napravili smo super drvene korice sa super velikom metalnom spiralom za super Srbija rokovnik. Drveni rokovnik Srbija format A5 (148,5mm x 210mm). Drvene korice su gravirane i sečene laserom u konturama granica Srbije. Prva strana je zastava Srbije sa grbom - digitalna štampa. Unutrašnje stranice (120 listova) napravljene su od specijalnog papira lepe krem boje sa štampanim linijicama i tačkicama za lakše pisanje. Drvene korice i stranice spojene su velikom metalnom spiralom. Rokovnik je lepo upakovan u kutiju i idealan je kao poklon za mlađe i starije, za male i velike, za prijatelje i klijente, za proslave i rođendane .

02

Drveni rokovnik Srbija 1

Super drvene korice sa super velikom metalnom spiralom za super Srbija rokovnik 1. Drveni rokovnik Srbija 1 format A5 (148,5mm x 210mm). Drvene korice su gravirane i sečene laserom u konturama granica Srbije i inspirisane geometrijskim dizajnom. Prva strana je zastava Srbije sa grbom - digitalna štampa. Unutrašnje stranice (120 listova) napravljene su od specijalnog papira lepe krem boje sa štampanim linijicama i tačkicama za lakše pisanje. Rokovnik je lepo upakovan u kutiju i idealan je kao poklon za mlađe i starije, za male i velike, za prijatelje i klijente, za proslave i rođendane . . .

03

Drveni brendirani rokovnici

Drveni rokovnici različitih dizajniranih korica formata A5 (148,5mm x 210mm). Drvene korice graviramo i sečemo laserom prema potrebama vašeg dizajna tj. loga, vašeg brenda, firme ili željenog teksta, dizajna i sl. Prva strana je u boji koju možete birati sami. Unutrašnje stranice (120 listova) napravljene su od specijalnog papira lepe krem boje sa štampanim linijicama i tačkicama za lakše pisanje. Drvene korice i stranice spojene su velikom metalnom spiralom. Rokovnik je lepo upakovan u kutiju i idealan je kao poklon za mlađe i starije, za male i velike, za prijatelje i klijente, za proslave i rođendane . . .

04

Unutrašnje stranice rokovnika

Možete odabrati osnovnu opciju štampanih unutrašnjih stranica sa linijama i tačkicama, kao i unutrašnje stranice u formi agende.

05

Završna obrada rokovnika

Drveni rokovnici i stranice zaobljenih su ćoškova radi komotnijeg i kvalitetnijeg korišćenja, a i lepšeg vizuelnog izgleda.

06

Pakovanje rokovnika u kutije

Svaki drveni rokovnik pakujemo u zasebnu kutiju i zašuškavamo i zaštićujemo, seckanim papirom, od pomeranja prilikom transporta.