Video

VIDEO - ŠTAMPARIJA PANTERGRAF

Pogledajte video materijale Štamparije PanterGraf i upoznajte se sa našim radom. Nudimo vam uvid u izradu i štampu kao i interesantne štamparske insajderske detalje radnog dana u štampariji.

Play Video about hero-stamparija-pantergraf

Želite pravu reklamu? Poručite video oglas.

Dizajnirajte & razvijajte što više video sadržaja.

U sklopu prednovogodišnje marketinške kampanje koja na inovativan način koristi vrhunsku tehnologiju nudimo vam reklamiranje putem video oglasa. Fleksibilno i ekonomično pružite svojim korisnicima video prezentaciju vaše firme, usluga i proizvoda.

U vremenu stalnog i sve bržeg tehnološkog napretka, u kome postoji bezbroj kanala i platformi za targetiranje i dostizanje globalne publike, reklamna industrija nikada nije imala više alata u svom poslovnom arsenalu. Video marketing je na čelu novog tehnološkog rasta. Video storytelling je najkotiranjiji vid online oglašavanja.
Svi znamo da je strana tri ili četiri na Google-u isto kao digitalni ekvivalent nestajanja u crnu rupu.
Isto tako znamo da Google poseduje Youtube, tehnički, to je ista kompanija sa dva različita web sajta. Korisnici uglavnom pretražuju Google i Youtube da bi pronašli video snimke, što znači da smo video oglasima "ubili dve mušice jednim udarcem".
Da pojasnimo, SEO (Search Engine Optimization) je termin koji se koristi da opiše koliko se vaš sadržaj pojavljuje u relevantnim pretraživačima. Konkurentni SEO svet unapred daje prednost video sadržaju.
Multimedijalni sadržaj, kao što je video ima veće šanse da se deli na webu, od drugih oblika sadržaja, samo zbog većeg interesa korisnika za video snimcima. Kao rezultat toga, kada kreirate marketing video, vi poboljšavate šanse da će vaš sadržaj dostići veću publiku i na taj način povećavate autoritet svog video oglasa - što Google rangira veoma ozbiljno.

Više od 50% korisnika interneta pretražuje video snimke pre odluke o kupovini proizvoda ili usluga za koje su zainteresovani.